z pieca
30. lasagne ragu' 19,00
wg włoskiej receptury ciasto makaronowe z sosem bolońskim, beszamelem i czosnkiem
45. spaghetti nero 38,00
czarne spaghetti s królewskimi krewetkami, kurkami, młodym szpinakiem, na białym winie na ostro
50a. spaghetti alla tequila 25,00
z suszonym pomidorem, wołowiną lub łososiem, szpinakiem, czosnkiem, olejem


duża mała
25. fettuccine peperoncino e spinaci 17,00 14,00
wstążki z boczkiem, pikantna papryka, czosnek, olej
26b. fettuccine peperoncino e spinaci 20,00 17,00
wstążki z krewetkami, pikantna papryka, szpinak, czosnek, olej
33. spaghetti bolognese 17,00 15,00
z sosem bolońskim, beszamel (mięso mielone, sos pomidorowy, suszona cebula, czosnek)
33a. spaghetti alla carbonara 22,00 19,00
sos śmietanowy na białym winie z boczkiem, czosnkiem i cebulą
34. spaghetti di parma 24,00 20,00
z sosem śmietanowym, szynką parmeńską, suszonym pomidorem i rukolą
35a. spaghetti alla marinara e spinaci 27,00 23,00
na oleju czosnkowym z liśćmi szpinaku i frutti di mare
37. spaghetti peperoncino 12,00 10,00
z papryką pikantną, czosnkiem i olejem
38. penne amatriciana 18,00 16,00
z sosem pomidorowym, boczkiem, cebulą na winie i czosnkiem
39. penne pesto 16,00 14,00
z sosem pesto (olej, pietruszka, bazylia, czosnek, orzechy) i śmietaną
40c. penne formaggi e spinaci al forno 20,00 18,00
z czterema rodzajami sera i liśćmi szpinaku, zapiekane w piecu
40d. penne formaggi con broccoli al forno 20,00 18,00
z czterema rodzajami sera i brokułami, zapiekane w piecu
43. tortellini* bolognese al forno 24,00 20,00
z sosem bolońskim, zapiekane w piecu
43b. tortellini* formaggi con broccoli al forno 24,00 20,00
z czterema rodzajami sera i brokułami, zapiekane w piecu


dodatki
mięso wołowe, kurczak, łosoś, krewetki 8,00 zł
*tortellini- pierożki z mięsem

projekt: Happy Design wykonanie: webwizards